Blogin ensimmäinen kuukausi (ainakin tässä domainissa) on nyt virallisesti takana. Varsinaisesti aloitin blogauksen noin kuukausi aikaisemmin ilman omaa domainia, ja ilman selkeää visiota siitä, mitä halusin käsitellä. Tajutessani haluavani keskittyä vaihtoehtoiseen tieteeseen, ja erityisesti maailmankaikkeuden toimintamekanismien käsittelemiseen marginaali-teorioiden kautta, päädyin kosmologia.fi-domainiin ja Kosmologian Avain​*​ nimeen.

Artikkeleita olen tuottanut noin yksi viikossa tahtia. Tarkoitus on jatkaa artikkeleiden tuottamista oman tahtini mukaan. Mitään tarkkaa julkaisupäivää tai tahtia en halua kuitenkaan ylläpitää, sillä en halua ottaa turhia paineita.

Olen huomannut myös kehitystä sekä omassa tekstin tuottamisessa että wordpressin eri ominaisuuksien käytössä. Jatkossa tulee myös pieni muutos siihen, miten lähdeviittaukset näkyvät.

Haluan kiittää kaikkia lukijoita mielenkiinnosta. Jos statistiikka kiinnostaa, niin ensimmäisen kuukauden aikana tämän blogin sivuja on avattu yli 500 kertaa ja eri vierailijoita on laskurin mukaan ollut 175. Tämä on uudelle blogille ihan kelpo suoritus. Kiitos myös niille, jotka ovat näitä artikkeleita muualle jakaneet. Se on ainoa tapa, millä tämä voi tästä kasvaa.

Tällä hetkellä ainoa some-kanava, johon tulee päivityksiä uusista julkaisuista tälle blogille on tämä facebook-ryhmä. Ehkä tulevaisuudessa teen jotain muitakin some-tilejä jos aika ja kiinnostus sen sallivat.

Seuraava(t) artikkeli(t) tulee liittymään sähköuniversumiin/plasmakosmologiaan, jota jo aikaisemmin olen pintapuolisesti käsitellyt.

Terveisin

Juuso


  1. ​*​
    En tosin ole vieläkään varma pitäisikö Avain kirjoittaa pienellä alkukirjaimella.